Corto Dimanche “Le Cirque Rouge”

Na een lange zomerstop en na de vele verzoeken en berichtjes van jullie kant ging het party bloed bij ons weer stromen. We kunnen dan ook niet anders dan met ons jaarlijks terugkerende thema ‘Corto Dimanche Le Cirque Rouge’ de grote aftrap weer maken. De laatste edities waren altijd uitverkocht dus zorg dat je er bij bent.
Dit keer hebben we gekozen voor de Maassilo op de begane grond als locatie omdat wij denken dat het luxe gevoel van het feest in combinatie met het industriële zo gaaf is.
We richten ons nu puur op het feest zoals een feest bedoeld is met de heerlijke Corto sound, vette laser en lichtshows en adembenemende entertainment. We zullen 2 hotels aanraden om te verblijven in de meest gave stad van Nederland en dat is natuurlijk Rotterdam. Super om hier een mooi weekend van te maken. De vette line-up aan dj’s en een dijk van een publiek.
Als dat geen dik feest wordt.
Het heerlijke no nonsense gevoel en iedereen is VIP. Respect, leven en laten leven in combinatie met een geweldige party vibe… Geen hokjes gedachten, puur genieten..!
We zullen zoals julllie van ons gewend zijn, deze locatie, wederom omtoveren tot een waar dance circus. Maar ook jij draagt hier aan bij… clown, acrobaat, circus directeur of staat dat tijgerpak jou goed? 1 ding is zeker… we maken er met z’n allen een groot decor van. en dat allemaal in de dresscode zwart, rood, zilver en goud..!
Tot 17 November…
Partygreetz Corto Events

imageser01  imageser03  imageser04