Pleasure Island Festival – Crazy Wonderland

Op zaterdag 2 september organiseert Crazyland weer een nieuwe editie van het ontzettend populaire ‘Pleasure Island Festival’! Met maar liefst 8 dance area’s op een prachtige locatie in Zaandam gaat dit opnieuw een onvergetelijk festival worden!

Aanstaande zaterdag (4 februari) 14.00 uur start de voorverkoop met een speciale Early Bird prijzen. Pak dus nu je kans en zorg dat jij je tickets a.s. zaterdag z.s.m. koopt!

Super Super Early Bird Ticket: €27,50
Super Super VIP-Ticket: €40,00

Tickets zijn te koop via


en/of bij alle Primera winkels.

Pleasure Island festival is op zeker een van de leukste festivals van het jaar. Ook dit jaar gaan weer alle remmen los en wordt het thema Crazy Wonderland en wij als organisatie kunnen er voor zorgen dat de Efteling er niets bij is. Dit thema is zo op onze huid geschreven dat wij volgend jaar het festival zo gaan noemen. Met dit thema kun je je pas echt uitleven. Van Alice in Wonderland tot Roodkapje, Doornroosje, Cruella de Vil. Alles is mogelijk met dit thema en wij zullen er voor zorgen dat jullie je echt in Wonderland wanen. De trouwe aanhang van Crazyland is standaard aanwezig en door de veelzijdigheid van de diverse muziekstylen van Hardstyle tot Techno is het festival inmiddels alom bekend. Vorig jaar was het niet voor niets weken van te voren al uitverkocht. De sfeer is echt uniek en het is een van de weinige al dan niet het enige festival waar je zelfs bij slecht weer droog staat. Met een cocktail in de hand en een mooi uitzicht over het water in een hangmat liggen chillen… wie wil dat nou niet ? Kermis attracties, een reuzenrad, lounge bedden en hottubs zorgen nog extra voor het ultieme festival gevoel. Met in totaal 8 area’s is dit het meest veelzijdig festival met ook nog eens een hele nette prijs.Koop nu je early bird kaart voor maar 27,50 euro! Ook de VIP kost maar 40 euro! En met VIP ben je bij ons ook echt VIP: Een dvd box, cd, massage, chocolade fontein, oesters, sushi, luxe hapjes, champagne, fruit, snoep, gadgets, VIP deck met uitzicht over de main en nog veel meer. Ben je nog nooit geweest op Pleasure island ? Dan is het nu je kans om dit ultieme festival te ervaren voor een mooie prijs. Kijk op www.crazyland.org voor de kaarten. Tot in september. De mooiste maand voor festivals.