SummerLove Ibiza

Summer Love 2017: Ibiza.
Het kriebelt weer… om languit op het strand te genieten van de zomer en de zon, in goed gezelschap, waarbij het glas wordt geheven in het licht van de ondergaande en weer opkomende zon… De zomerbeats dringen door in je lijf als een natuurlijke hartslag die een ieder weer tot leven brengt, en de lange en koude winternachten doen verdrijven. Zonnestralen die binnendringen tot in je kern, je laten stralen en goed doen voelen.
De passie laait op. Alleen een zomerse bries kan nu nog verkoeling bieden! Love Cirque noemt het: Summer Love. En wie houdt er nu niet van om dit gevoel te delen en te ervaren met anderen?

Summer Love bestaat dit jaar 5 jaar. Na 3 heerlijke evenementen te hebben georganiseerd -2x bij Beach club Vroeger en daarna aan het Zuid Strand- staat Summer Love inmiddels bekend als hét feel good evenement. En is het aan ons om dat weer te evenaren, of liever nog: te overtreffen!

Vorig jaar waren de weergoden ons niet gunstig gezind en hebben we de 4e editie helaas moeten cancelen. Dit jaar pakken we het anders aan: wij wachten de weergoden niet af, maar gaan gewoon zélf naar de zon, om daar onze 5e verjaardag te vieren.

De Summer Love bries heeft ons laten landen bij een geweldige locatie op Ibiza: Putomayo Lounge. Naast dat je er heerlijk kunt eten is deze sprookjesachtige garden de perfecte plek op Ibiza om met jou de zomer én ons 5-jarig bestaan te vieren! Op de zomerse beats van onze super DJ’s, met een taste van overheerlijke fingerfood hapjes en tongstrelende cocktails, zullen je voetjes niet meer stil kunnen blijven staan. Dat wordt dansen tot de zon onder gaat, om daarna met een ultiem blij gevoel naar jullie hotel terug te keren, en deze avond nooit meer te vergeten…

Evenement info:

Line up:

Mike S
Mario Rivano
Mr & Mrs Secret
Jeff Ace
Just Dennis
GreyHawk
Emiel Roché

Locatie: Putumayo lounge & music bar
Carretera Cap Negret 6 Cala Gracio, San Antonio, Ibiza, Spain.

Openingstijden: Summer Love 20:00 tot 03:00 .
Restaurant open vanaf: 17:00.

Dresscode: Zomers (onze voorkeur is wit).

Tickets: ( vanuit Ibiza)
Let op: Er is Geen deur verkoop tijdens het evenement.
Tickets verkrijgbaar van te voren op locatie.
Dagelijks Vanaf: 17:00 (Maandag gesloten)

Of Online via (Paypall) of Creditcard:
http://eventix.nl/event/28002

Tickets: ( vanuit Nederland):
http://eventix.nl/event/28002

Reserveringen via: info@summerloveparty.nl
www.summerloveparty.nl