Crazy Wonderland Festival 2021 [official]

Details
Date:

juli 17

Time:

13:00 - 23:00

Website:
Event Website
Venue

Fort Vechten

Achterdijk 12

Bunnik, Netherlands, 3981 HE

Crazy Wonderland Festival 2021

Door het Corona virus mocht de editie van 2020 niet gehouden worden……..
Het nieuws was zeker te verwachten, maar het raakt ons desondanks keihard. Crazy Wonderland festival is een festival dat steeds sneller uitverkocht raakt en waarbij we zo uitkeken naar onze nieuwe unieke sprookjes locatie. We hoopten met heel ons hart dat we deze unieke ervaring met jullie konden delen. Echter, staat de gezondheid van jullie, onze bezoekers, artiesten, het team en geliefden uiteraard voorop en daarom begrijpen we deze beslissing volkomen en staan achter het besluit van de regering, burgemeesters en wethouders. Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen wij op jullie begrip. Wij hebben al vele steunbetuigingen mogen ontvangen! We hopen jullie 17 juli 2021 te verwelkomen, daarom blijven reeds gekochte kaarten geldig voor de nieuwe datum, 17 juli 2021.

Crazy Wonderland in 2021 gaat heel bijzonder worden want :

1 Crazy Wonderland in 2021 wordt gehouden op het allermooiste festival terrein van Nederland: Fort Vechten bij Bunnik/ Utrecht

2 Fort Vechten een locatie is die minder mensen kan herbergen dan het Balkenhaven terrein. Zit een limiet op! Dus sneller uitverkocht.

3 Al meer dan 80 % van de kaarten nu al verkocht zijn! Wij als organisatie zijn ontzettend trots dat we in 2021 ons festival mogen geven op het allermooiste festival terrein van Nederland.

Zet 17 juli maar met een dikke streep in je agenda want het sprookje Crazy Wonderland is terug, en wel op de allermooiste locatie van Nederland. Fort Vechten in Bunnik/ Utrecht. Deze unieke locatie met oude bunkers en verlaten grotten zal jullie betoveren als nooit tevoren en is al een sprookje op zich. Via een bruggetje ga je het fort binnen en eenmaal binnen is waar de magie begint. Zoals jullie van ons gewend zijn wordt ook deze editie een ware beleving. Er is voor ieder wat wils kwa muziek, food en entourage. Er zullen 7 stages zijn met muziek oa house, tribal, techhouse, techno, hardstyle, freestyle, drum and bass, oldskool, Edm, Trance en early rave. Zoek ze op de kaart en laat je verrassen door de mooiste plekken die deze locatie rijk is.

Let op er zijn al 80 % van de tickets verkocht en er is maar beperkt toegang dus wil je erbij zijn wees dan snel! Kaarten koop je hier :

Tickets Paylogic

super early bird: Uitverkocht !
early bird: Uitverkocht !
normaal: € 39,75
super early bird VIP 40,00 Uitverkocht!
early bird VIP 45,00 uitverkocht!
VIP : € 49,75 ( nog maar 250 )

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief servicekosten.

Minimumleeftijd? : 18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.