The Summer Feelings Love Boat

Details
Date:

augustus 28

Time:

15:00 - 21:00

Website:
Event Website
Venue

Rederij Cascade

Cruise Terminal Maasbracht, tegenover Havenstraat 22

Maasbracht, Netherlands, 6051 CS

Ook volgend jaar zullen we met een tweede editie Boat Party komen en wel op zaterdag 28 augustus 2021.

Natuurlijk zullen we deze succesformule weer moeten gaan overtreffen en hebben voor onze tweede editie gekozen voor het thema The Summer Feelings Love Boat met uiteraard weer een vette en bizarre line up zoals jullie van Summer Feelings op locatie zijn gewend.

Een boat party die je niet mag of wilt missen geheel aangekleed door Fabulous event & party styling.
Hoor jij bij de meest mooie en gezelligste hippe party vrienden die openstaan voor een exclusief feestje en wil jij tussen de overige max aan 250 aanwezige gasten staan, voorzie je dan tijdig van een ticket want alle voorgaande editie´s waren in No time uitverkocht.

Het licht en geluid wordt ook hier weer verzorgd door onze vrienden van Pro Light Events.

Tijdens de rondvaart over de Maasplassen zullen we vooral gaan genieten van en met elkaar onder het genot van de meest bizarre en sexy beats en zullen jullie worden voorzien van een lekker tussendoortje.

Verder willen we jullie tot niets verplichten wat betreft een dresscode….
Maar vragen zoals op alle voorgaande editie´s van Summer Feelings op locatie,
Dames… kleed je sexy zomers, denk o.a ook bij het thema aan de kleuren der liefde – sexy matroosjes of gewoon in Ibiza style.
Voor de mannen chique casual of als een stoere matroos – kapitein of gewoon simpel in ibiza style.
Indien de temperaturen het toelaten en de warmte drastische zullen stijgen, is badkleding natuurlijk wederom toegestaan. Maar let op….. er zijn géén lockers aanwezig !!!

Toegang is uitsluitend voor koppels en single dames vanaf 23+
(mannen in groepsverband worden niet toegestaan)

Single mannen worden uitsluitend toegelaten vergezeld door één van onze bekende party vrienden of onder begeleiding van een mooie dame.
Hinderlijke personen worden niet getolereerd, vandaar wij als organisatie het recht behouden om deze de toegang te weigeren of zelfs na deze aan boord is, alsnog zonder pardon van boord worden gezet, dus houd het netjes en toon respect voor en aan elkaar.

Vanaf 14:00 uur verwelkomen wij onze party gasten aan boord en zullen jullie je al kunnen voorzien van consumptie´s en een heerlijk koud drankje, onze party boot zal ditmaal strikt om 15:00 uur beginnen te varen en zal onze eerste Dj de party boot openen in zijn eigen genre muziek waarin jullie zullen samensmelten in het verlangen naar de liefde.

Deelname aan The Summer Feelings Love Boat houd in dat je voor 15:00 uur aan boord dient te zijn en kunnen jullie er normaal gezien niet meer van af tot dat we omstreeks 21:00 uur weer aanmeren. Echter maken we wederom een tussen stop zodat onze dj´s van of aan wal kunnen stappen voor hun eerst volgende gig.

Uiteraard is er ook gedacht aan onze party vrienden die slechter te been zijn en is onze party boot voorzien van een traplift en een invalide toilet.

De kosten per ticket bedragen € 30,- per persoon exclusief drank, inclusief een tussendoortje voorzien van vers fruit, een zoetig hapje en de nodige koude waterijsjes. Van een warme snack kunnen jullie ook worden voorzien, dit tegen eigen bijdrage.

Welkom aan boord op zaterdag 28-08-2021 aan de Rederij Cascade te Maasbracht. Bij ´´Restaurant Da Vinci´´ is een grote parkeerplaats gevestigd deze geheel gratis tot jullie beschikking wordt gesteld !!!

flyer afbeelding met dank aan; Art-P Graphic Design.

Groet, John aka DJ JJ & Angelien Summer Feelings op locatie